Måla en tavla!

Vill ni måla en fin tavla som garanterat kan hängas upp på väggen väl där hemma? Då ska ni testa den här aktiviteten. Om ni är en grupp om minst 8 personer så går det bra att boka. Ni får välja ett motiv i förväg som alla i gruppen sedan får måla. En instruktör ger er en kortare introduktion och ni får steg-för- steg lära er hur ni bygger upp det valda motivet - från första till sista penseldraget.

 

Varför ska alla måla samma motiv kanske du undrar? Jo, det är faktiskt en överraskande befriande känsla att slippa fundera över vilket motiv man ska måla eller vilka färger man ska välja, hur man använder penselföring för att få fram vissa effekter osv. Här låter vi dig som deltagare snabbt komma i gång och få uppleva den härliga känslan av att jobba med den härliga akrylfärgen, allt är förberett och gruppen kan umgås under lättsamma former utan att jämföra sig med varandra. Efter måleriet, torkas tavlan med hårtork och tas med hem.

 

Observera att det är en tidsbegränsad aktivitet, här är upplägget sådant att ni målar med lite snabbare tempo - så ni har 2 timmar på er att bli klara med tavlorna.

 

DETTA INGÅR I PRISET

Måla en tavla på canvasduk 40 x 50 cm med akrylfärger steg-för-steg med instruktör 390:-/person. (minst 8 pers)¨Tidsåtgång: 2 timmar.

 

Om du vill måla själv helt fritt utan guide. 290:-/person. (ingen minidebitering) Tidsåtgång 2 timmar.

 

ANTAL PLATSER

Vi har möjlighet att ta emot upp till 60 stycken konstnärer samtidigt.

 

AKTVITETEN MÅSTE FÖRBOKAS!

08-652 26 28

 

Bildspelet ovan visar de motiv som ni kan välja att måla.

OBS! Endast 1 motiv per grupp!

 

(vissa deltagare kan naturligtvis

måla fritt helt självständigt

efter egen förmåga om de önskar.)

Måla en tavla!

VI HAR ÖPPET

TIS-SÖN

Kl.10.00-17.00

Måndagar stängt

13 år

Kreativa aktiviteter centralt i Stockholm på Fridhemsplan

 

MÖHIPPOR - FÖRETAGSGRUPPER - FAMILJEMYS - BARNKALAS - KONSTHANTVERK