The Creativity House
Barnkalas

Barnkalas

Barnkalas med keramikmåleri


The Creativity House anordnar barnkalas med keramikmålning. Barnen får dekorera var sitt keramikföremål som sedan sätts i brännugn. En kreativ och garanterat minnesvärd upplevelse! 

Så funkar det


Vanligtvis har ni tillgång till övernvåningen och ni får hålla till invid ett långbord som vi pyntar med ballonger, serpentiner och bordsdukar.  Ni förväljer ett antal (3-4 sorter) keramikföremål som barnen ska få välja bland. Sedan får barnen välja ett av keramikföremålen. En instruktör förklarar för barnen hur de ska använda färger och verktyg. Sedan är det fri kreativitet som gäller då barnen får måla och dekorera med sin personliga design. Efter måleriaktiviteten kan ni äta er medhavda mat om ni önskar det. Keramiken lämnas kvar och ämtas efter bränning. OBS! Barnen bör vara minst 6 år. Våra barnkalastider är: 10-12, 13-15 samt 16-18 tis-sön.

Priser


Vi tar 65:- i entréavgift per person. Sedan tillkommer pris för den keramik man väljer att måla. Som exempel finns figurer och koppar för 160 kronor. I priset inkluderas 2 timmars studiovistelse, färg, användning av verktyg samt klarglasering och bränning i keramikugn. Observera! Vi serverar ingen mat och dryck just nu. Ni får gärna ta med egen tårta som ni sköter helt själva. 


EXEMPELKALAS 10 BARN :

10 x studioavgift á 65 kr = 650 kr

10 x keramikföremål á 160 (figurer & koppar) = 1600 kr

Summa: 2250 SEK

Minidebitering


OBSERVERA att ni måste betala för minst 10 deltande personer

för att få ha kalas hos oss. (beräknat på 65:-/pers studioavgift + keramik 160:-/pers = 2250:-) Om ni är färre till antalet kan ni välja keramik till ett högre pris för att komma upp i minidebiteringen ovan.