The Creativity House
Hyr ett drejningskit
The Creativity House

Hyr hem ett drejeri-kit 

Gör något kreativt hemma

- hyr ett drejeri-kit

Skapa dina egendrejade leralster och färglägg dem där hemma. Sedan lämnar du in dem hos oss så doppar vi dem i glans, bränner dem och har dem klara åt dig på 14 dagar. Allt du behöver göra är att hyra en drejmaskin med tillhörande verktyg +  lera & färger för att kunna skapa dina egna konstverk! Missa inte detta!


Baskostnad för att hyra en av våra drejmaskiner inklusive verktyg:

Hyra första dagen: 500:-

Hyra andra dagen och efterföljande önskat antal dagar 350:-/dag.

Eller så kan ni hyra en hel vecka för 1500:-.


(Om ni väljer att bara hyra drejmaskinen utan lera förutsätter vi att ni redan har lera och ni kan bränna era egna alster i egen ugn. Inga bränningar ingår alltså i baskostnaden.)


Tilläggskostnad för lera inkl. bränningar, färgning: Om ni köper lera av oss så får ni även använda 6 fina engobefärger med palett och penslar så att ni kan måla era alster med engober enkelt hemma. Engober är färger som är anpassade för att måla på fuktig lera. Både skröjbränning och glasyrbränning fixar vi sedan åt er och ni hämtar era färdiga alster ungefär 14 dagar.

Kostnad: 100:- per kilo lera (allt ingår enligt tillägget i detta stycke)


(Vi bränner 3 av era skapade alster per kilo lera men aldrig alster som är mindre än 6 cm). Om ni hyr en dag är 2 kilo att rekommendera. )


Formuläret på denna sida är endast en intresseanmälan för att hyra en av våra drejmaskiner. Mer info om hur du betalar samt vilka regler vi har kommer till den e-post du anger. 


Har ni frågor eller vill skicka en förfrågan om att hyra drejerimaskin ring 08-652 26 28 eller fyll i formuläret på denna sida.


Om drejmaskinen

Drejmaskinen är en stabil och kraftfull drejmaskin. Den är trots sin vikt portabel och lätt att flytta runt. Beroende på bordshöjd, kan drejmaskinen användas sittandes eller ståendes. 


Teknisk specifikation:
Vikt: 18 kilo, Motor. 250 watt.
Max hastihet (varv/minut): 300

Yttermått: 66 x 43 x 33 cm

Drejskivans diameter: 29 cm 

Klarar att centrera max 9 kg lera
Valbal Rotationsriktning

Avtagbart stänkskydd

Fotpedal
 
 
 
 
 
 

Hitta till oss

Kommunikationer: Blå eller grön T-banelinje till Fridhemsplan och uppgång Drottningholmsvägen. Buss 1, 3, 4, 62, 77, 91 och 94 passerar utanför vår butik.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Jag har förstått!