Måla på keramik

                              Kreativa aktiviteter på Fridhemsplan centralt i Stockholm!


FAMILJEMYS - FÖRETAGSGRUPPER - MÖHIPPOR - BARNKALAS - KONSTHANTVERK

13 år

ÖPPET

TIS-SÖN

kl 10-00-17.00
BOKA TID

Måla på keramik

Till oss kan både stora och små komma och måla på keramik! Här ligger fokus på den avslappnade och kreativa måleriupplevelsen. Alla oavsett förkunskap är välkomna till oss!


VÄLJ FÖREMÅL

När du kommer börjar du med att välja vilket föremål du vill måla. Föremålen du målar på är gjorda av formgjuten vit lera som har skröjbränts för att man ska kunna måla på dem. De är oglaserade och har en sträv yta. Efter glasering och bränning blir ytan  blank och slät. Det finns  bruksföremål som muggar, tallrikar och skålar, men också t.ex. sparbössor, ramar och figurer.


MÅLA & DEKORERA

Sedan är det dags att börja måla. I studion finns mycket att inspireras av, målad keramik, böcker och annat. Personalen ger introduktion, svarar på frågor och ger tips. Kreativiteten brukar komma fram lätt.  Våra färger är lätta att måla med, torkar snabbt och går att måla i flera lager för starkare nyans. Färgerna tvättas lätt bort med vatten. Vid hämtningen efter 10 dagar får du "belöningen" då färgerna framträder mycket starkare efter bränningen.


PRISER

Vi tar en studioavgift på 65 kr/person + keramikkostnad från 130 kr. Priset inkluderar användning av samtliga färger, penslar och andra verktyg i vår studio samt personalens efterarbete i form av glasering och bränning och förvaring av keramik upp till 6 månader.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera