Möhippa & Svensexa

                              Kreativa aktiviteter på Fridhemsplan centralt i Stockholm!


FAMILJEMYS - FÖRETAGSGRUPPER - MÖHIPPOR - BARNKALAS - KONSTHANTVERK

13 år

ÖPPET

TIS-SÖN

kl 10-00-17.00
BOKA TID

Möhippa & Svensexa

Är ni på jakt efter en rolig och inspirerande aktivitet inför möhippan? Då ska ni komma till The Creativity House på Fridhemsplan. Hos oss får ni en kreativ, rolig och garanterat minnesvärd upplevelse.


VI HJÄLPER ER KOMMA IGÅNG

Gör ett besök i vår keramikstudio - en inspirerande och ljus lokal med plats för upp till 80 personer. En instruktör tar emot och hjälper er att komma igång. Ni får välja bland 140 olika sorters keramikföremål som koppar, tallrikar, skålar, spargrisar, fat, kannor mm. sedan förklarar vi hur ni använder glasyrfärger och verktyg i vår studio. Sedan får ni släppa loss er kreativitet och måla på ett speciellt tema eller helt fritt.


VI BRÄNNER - NI HÄMTAR

Keramikmålningen tar ungefär 2 timmar. När ni målat klart bränns föremålen i keramikugn i 1000 grader. Så har riktiga bruksföremål skapats som tål både diskmaskin och micro.


Är ni fler än 8 personer som målar håller vi öppet för er utöver ordinarie öppettider. Vill ni att vi ska komma till er eller vill ni abonnera hela lokalen? Ring oss så tar vi fram ett upplägg som passar er.


PRISER

Vi tar en studioavgfit på 65 kr/person + keramik du väljer att måla på (från 120 kr). Priset inkluderar användning av samtliga färger, penslar och andra verktyg i vår studio samt personalens efterarbete i form av glasering och bränning och förvaring av keramik upp till 6 månader.


Varmt välkomna!


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera