The Creativity House
Drejning 2,5 tim
The Creativity House

Drejning 2,5 tim

Dreja drejning kurs lera

Drejning 2,5 tim


Under denna drejstund ges du mer tid att öva på att dreja och har möjlighet att skapa flera alster. Vid drejskivan får du forma och skapa era egna alster i vit lergodslera. Du får en introduktion och handledning av instruktör hela tiden. Ni får grundläggande kunskaper om drejning för att kunna forma exempelvis en skål. Du får träna på de olika handgrepp som används för att kunna åstadkomma olika former. Du får behålla alla de alster du hinner göra. Allt material samt bränning ingår i priset. Om ni vill få era alster doppade i valfri färg går det att ordna. Alla sitter vid egen drejmaskin hela tiden.


FAKTA

Pris: 540:-/person.

Tillval: om ni vill få era alster färgade eller klarglaserade så tillkommer 130:-/pers (då målas alla de alster som den personen gjort tex 3 st skålar)

Tidsåtgång: 2,5 tim (respektera tiden)

Antal deltagare: Max 8 personer (sällskap sitter separerade)

Om ni bara är 1 eller 2 personer som vill dreja kan ni anmäla er till de drejningstillfällen och datum samt tider som vi annonserar på den här sidan. Vi samlar då ihop till en grupp med högst 8 personer och med mycket gott avstånd mellan sällskapen (2 meter).

Om ni är 6 personer tex familj, vänner (alternativt betalar för det antalet även om ni är färre) så får ni en privat drejningssession med instruktör. Då kan ni välja dagar och tider fritt efter eget önskemål. 

När? Lördag den 23 januari kl 16.00.

Ålder: Vuxna (och barn från 12 år.)


 
 
 
 
Drejning 2,5 tim 17 januari kl 14.00 (fullbokat)
Drejning 2,5 tim 23 januari kl 16.00 (platser kvar)
 
 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Jag har förstått!