The Creativity House
Aktiviteter
The Creativity House

Kreativa aktiviteter

2

TIM

2

TIM

2-3

Tim

1-2

Tim

990

sek

Keramikmåleri

 

Keramikmålning är enkelt, kul, avstressande, socialt och passar alla oavsett ålder. Det krävs inte att du gått någon kurs för att komma och måla. Är du förstagångsbesökare hjälper vi dig alltid att komma igång med ditt skapande med en introduktion. Pris: från 195 kr (studioavgift 65 kr  + keramikostnad. från 160 kr).  

tis-sön kl 10-17 Drop in eller förbokning

Skapa i lera

 

Kavla, ringla, tumma eller skulptera fritt med vit lergodslera. Till din hjälp finns speciella grundformar för att lätt kunna skapa skål, tallrik, mugg, vas tex.   +  massor av modelleringsverktyg. Pris: 290 sek/pers.

tis-sön kl. 10-17 Bokas i förväg

Måla en tavla med akrylfärger

 

Kom till oss och måla med akrylfärger på canvastavla. Passar amatör eller erfaren målare. Du väljer själv om du vill måla helt självständigt eller följa en steg-för-steg beskrivning av av ett förbestämt bildmotiv.

Pris: 290-390:-/pers.  (endast grupper om minst 8.)

tis-sön kl 10-21 Endast förbokning

Gör glassmycken

 

Med tekniken Glasfusing får du skapa  smycken i glas i vår studio. Vi ger dig en introduktion av tekniken Glasfusing och du får använd utrustning för att kunna skapa dina smycken. Du får komponera 2 st smycken.

Pris: 290 sek/pers.

tis-sön kl 10-17 Drop in eller förbokning

Bebisavtryck 

 

För dig med baby/barn upp till 3 år kan vi erbjuda avtryck och avgjutningar i keramik, porslinsgips och svenskt kristallglas på din bebis hand och fot. Boka tid och ta med bebisen så hjälper vi er göra avtryck.  Pris 290:-. 

tis-sön kl 10-21 Endast förbokning

Hitta till oss

Kommunikationer: Blå eller grön T-banelinje till Fridhemsplan och uppgång Drottningholmsvägen. Buss 1, 3, 4, 62, 77, 91 och 94 passerar utanför vår butik.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Jag har förstått!