The Creativity House

Dreja med guide

OBSERVERA Om ni är en grupp om minst 6 personer (max 24 p.) så kan ni välja valfria dagar. Klicka här och byt sida.


Men är ni 1, 2, 3, 4 eller 5 personer kan ni fortsätta här nedan:


Drejning 2 tim (nybörjare)


Under denna drejsession får ni med hjälp av en instruktör att skapa föremål i vit lergodslera på drejmaskin. Ni får först en introduktion och sedan steg-för-steg guidning. Det finns även tid för självständigt drejande som ingår. Ni får grundläggande kunskaper om drejning för att kunna forma exempelvis en skål. Ni får behålla alla de alster du hinner göra. All lera samt bränning ingår i priset. Om ni vill att vi målar era alster i valfria färger gör vi det mot ett tillägg om 160:-/person. Alla sitter vid egen drejmaskin hela tiden. 


FAKTA

Antal:  Vi samlar en grupp med högst 12 personer.

Ålder: Vuxna (och ev. barn från 12 år)

Tidsåtgång: 2 tim 

Nivå: Nybörjare (även den som drejat någon gång tidigare är välkommen)

Pris: 690:-/person. (All lera och bränning ingår)

Tillval: om ni vill få era alster färgglaserade så tillkommer 160:-/pers (då handmålar personal alla de alster som personen gjort - tex 3 st skålar).

(respektera tiden. Vi startar på utsatt tid oavsett om enstaka personer blir sena. Då får man tyst smyga in och sätta sig utan att störa. Observera att vi gör en viktig förevisning/introduktion i början som man inte bör missa.Anmäl ert intresse nedan! Obs! Om ni är 2 eller fler pers fyller ni endast i 1 formulärsvar och skriver namn på alla deltagare i meddelandefältet. Då får ni sitta tillsammans. 

Ni godkänner att vi hanterar dina personuppgifter när du skickar in formuläret. Läs vår sekretesspolicy här

 
 
 
 
 
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter och godkänner sekretesspolicyn.
 
 
unsplash