The Creativity House

Dreja med guide

OBSERVERA Om ni är en grupp om minst 6 personer (max 25 p.) så kan ni välja valfria dagar. Klicka här och byt sida.


Men är ni 1, 2, 3, 4 eller 5 personer kan ni fortsätta här nedan:


Drejning 2 tim (nybörjare)


Under denna drejstund får Ni tid att öva på att dreja och har möjlighet att skapa flera alster. Vid drejskivan får du forma och skapa dina egna alster i vit lergodslera. Ni får introduktion och handledning av instruktör hela tiden. Ni får grundläggande kunskaper om drejning för att kunna forma exempelvis en skål. Ni får träna på de olika handgrepp som används för att kunna åstadkomma olika former. Ni får behålla alla de alster du hinner göra. All lera samt bränning ingår i priset. Om ni vill att vi målar era alster i valfria färger gör vi det mot ett tillägg om 160:-/person. Alla sitter vid egen drejmaskin hela tiden. 


FAKTA

Antal:  Vi samlar en grupp med högst 12 personer.

Ålder: Vuxna (och ev. barn från 12 år)

Tidsåtgång: 2 tim 

Nivå: Nybörjare (även den som drejat någon gång tidigare är välkommen)

Pris: 690:-/person. (All lera och bränning ingår)

Tillval: om ni vill få era alster färgglaserade så tillkommer 160:-/pers (då handmålar personal alla de alster som personen gjort - tex 3 st skålar).

(respektera tiden. Vi startar på utsatt tid oavsett om enstaka personer blir sena. Då får man tyst smyga in och sätta sig utan att störa. Observera att vi gör en viktig förevisning/introduktion i början som man inte bör missa.Anmäl ert intresse nedan! Obs! Om ni är 2 eller fler pers fyller ni endast i 1 formulärsvar och skriver namn på alla deltagare i meddelandefältet. Då får ni sitta tillsammans. 

Ni godkänner att vi hanterar dina personuppgifter när du skickar in formuläret. Läs vår sekretesspolicy här

 
 
 
 
 
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter och godkänner sekretesspolicyn.